Τα Νέα Μας

Συνταγές 19 Ιανουαρίου 2016

Μοσχάρι με πράσινες ελιές

Rate this item
(3 votes)

Εκτέλεση
Aφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την κανέλλα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό. Το αφήνουμε να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ρίχνουμε τις πράσινες ελιές σε ζεματιστό νερό και όταν έχει μισοψηθεί το κρέας τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Μαγειρεύουμε το φαγητό για μισή ώρα ακόμα. 

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι
½ κιλό πράσινες ελιές
3-4 ντομάτες ώριμες
1 σκελίδα σκόρδο
Κανέλλα
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Read 1452 times

Leave a comment

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το άρθρο που διαβάσατε.

Επικοινωνία

Παραδοσιακά Προϊόντα Ικαρίας & Κρήτης

Χανιά

Phone: 69452569789

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.